De juiste mix

Een blik achter de schermen. Waar houdt de redactie zich mee bezig?

Van het samenstellen van de onderwerpen tot het afstemmen met de eindredactie en presentator en gasten is het werk van de redactie. Yannick Fritschy en Joris Janssen. Zij voelen als geen ander aan welke diversiteit en dynamiek het programma nodig heeft en gaan op zoek naar gasten die daarbij horen.

Het moet een mix zijn van wat inhoudelijk onderwerpen en luchtigere in de juiste verhouding. Vervolgens moet er gekeken worden of de gasten kunnen en of ze willen aanschuiven als gast aan onze BlikVeldTV-tafel. Als er een toezegging is, gaan ze in gesprek met de gast om te kijken welke invalshoek de beste is. En uiteraard moet dit overgedragen worden aan de presentator. Een enorm klus waarin feeling voor inhoud en de toon van BlikVeldTV een must is. Iets dat Yannick en Joris helemaal in de vingers hebben.